Despre

 • Ideia principală a proiectului constă în crearea şi dezvoltarea unor servicii care ar uşura semnificativ procesul de învăţământ.
  Considerăm că pentru a face studii calitative nu este necesar ca studentul să se deplaseze fizic la profesor acasă sau la şcoală.
  Atenţie! Nu avem scopul şi nici nu credem că ne este în puteri să înlocuim şcolile, liceele, colegiile sau universităţile. Prin cuvîntul "şcoală" subîntelegem: şcoală privată de limbi străine, şcoli auto, şcoli de limbaje de programare etc. În general am conceput acest proiect pentru studiile adăugătoare, în afara orelor de la şcoală, liceu, colegiu sau universitate.

  Pe Learn.md veţi petrece cursurile în timp real de acasă, de la serviciu, din deplasare... sau oriunde aveţi acces la un calculator conectat la internet.
  Participanţii unui curs se aud între ei şi văd tot ce se scrie pe tabla interactivă sau editorul de texte, astfel veţi avea aceeaşi experienţă ca şi cum v-aţi afla toţi într-o clasă.
  Acum puteţi avea un orar cu adevărat flexibil: cursurile pot începe şi la ora 22:00 în caz de necesitate.
  Cu learn.md economisiţi bani şi timp prin faptul că nu trebuie să vă deplasaţi spre locul de studii şi nu trebuie să cumpăraţi cărţi sau alte materiale scumpe.

  Sistemul este într-atât de simplificat încât poate fi folosit de orice persoană care a folosit vreodată skype, email sau reţelele de socializare.

  În egală masură, learn.md este un instrument foarte util şi pentru profesori;
  Iată câteva beneficii:
  • nu e nevoie să închiriaţi încăperi şi să cumpăraţi consumabile scumpe
  • nu e nevoie să reprofilaţi de fiecare dată bucătăria Dvs într-un cabinet
  • nu e nevoie să vă angajaţi în instituţii private, aveţi acum ocazia să faceţi o afacere din cunoştinţele Dvs
  • noi căutăm clienţi pentru cursurile Dvs
  • vă alegeţi volumul de lucru în dependenţă de dorinţă, necesitate, posibilitati
  Learn.md nu este o şcoală privată şi profesorii nu sunt angajaţii noştri, noi suntem doar un instrument pentru profesori şi elevi, astfel noi nu impunem restricţii de preţ, metodologie, curriculum, durată a lecţiei/cursului etc, dreptul de organizare îi aparţine în întregime profesorului.

  Studiază sau împărtăşeşte cunoştinţele mai EFICIENT şi ECONOM cu Learn.md